Skip to content

Zonnestudio Utrecht

Wilt u de positieve effecten van zonnen ervaren en een prachtige bruine teint krijgen? Kom dan langs bij Endless Glow, zonnestudio in Utrecht. U kunt bij ons simpelweg ontspannen en de zonnestudio in Utrecht verlaten met een prachtig bruine teint. Ook kunt u bij ons komen zonnen als u van de andere positieve effecten van het zonnen wilt profiteren. Bij ons zont u altijd verantwoord en kunt u altijd terecht in een schone zonnebank die bij uw huidtype past. De professionele zonneconsulentes van Endless Glow voorzien u graag van advies over verantwoord zonnen onder onze zonnebanken in Utrecht.

Waarom naar de zonnestudio in Utrecht?

Bij Endless Glow kunt u verantwoord komen zonnen. Naar een zonnestudio in Utrecht gaan kan positieve effecten hebben op uw gezondheid. Zonnen stimuleert namelijk de aanmaak van vitamine D en collageen in uw lichaam. Vitamine D is een belangrijke stof die het lichaam nodig heeft om kalk en fosfaat op te nemen. Veel mensen maken te weinig vitamine D aan, waardoor ze zich neerslachtig voelen. Een bezoek aan de zonnestudio in Utrecht voorkomt dit neerslachtige gevoel. Ook bevordert zonnen de aanmaak van collageen. Collageen zorgt ervoor dat uw huid minder snel tekenen van veroudering vertoont en uw lichaam soepeler blijft.

Zonnestudio Utrecht

Professioneel advies voor verantwoord zonnen

Om te profiteren van de positieve effecten van zonnen, is het belangrijk dat u verantwoord zont. De professionele zonneconsulentes geven u graag persoonlijk advies over verantwoord zonnen voor uw huidtype. Afhankelijk van uw huidtype kunnen onze consulentes bepalen onder welke zonnebanken in Utrecht u het beste kunt zonnen. Zont u verantwoord? Dan kan zonnen ook helpen tegen acne, psoriasis en eczeem.

Endless Glow

Klantvriendelijke zonnestudio in Utrecht

Komt u bij Endless Glow zonnen? Dan bieden we u klantvriendelijkheid en een uitstekende professionele service. Bij ons krijgt u vaak eerst een huidanalyse, waarna u een advies krijgt over welke Ergoline zonnebank u het beste kunt gebruiken. Zo is de Ergoline Prestige 1600 meer geschikt voor mensen met een al ietwat bruine huid. Bovendien krijgt u advies over de bruiningstijd die het beste kunt aanhouden en welke zonnecosmetica van het merk Devoted Creations het best bij uw huid past.

Ontspan tijdens het zonnen bij Endless Glow

Haal het meeste uit uw tijd bij een zonnestudio in Utrecht en kom heerlijk ontspannen in de schone zonnebanken van Endless Glow. Bij ons geniet u altijd van een goede hygiëne en regelmatige kortingsacties. Bovendien kunt u bij ons in Utrecht Overvecht gratis parkeren en heerlijk nagenieten met een kop koffie, thee of bronwater.