Skip to content

Onze banken

Bij Endless Glow werken we alleen met de beste zonnebanken, die uiteraard ook goed onderhouden worden. We werken uitsluitend met zonnebanken van Ergoline. Een beter merk zonnebanken bestaat simpelweg niet. De modellen die u in onze zonnestudio aantreft, zijn de Prestige 1600, Prestige Lightvision, Prestige 1100 S, Affinity 950, 800 Rainbow en 800 Excellence.

Heerlijk comfortabel zonnen

De zonnebanken van Ergoline zorgen ervoor dat u tijdens het zonnen heerlijk tot rust kunt komen. Zo kunt u tijdens het zonnen naar muziek luisteren en zijn de banken van allerlei opties voorzien om het zonnen zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens het zonnen kunt u de lampen minder fel of juist feller zetten. Heeft u vragen over de werking van een van onze zonnebanken? Dan vertellen wij u graag meer!

Endless Glow

Welke zonnebank past bij uw huidtype?

Onder welke zonnebank u het best kunt gaan, is afhankelijk van uw huid. De Prestige 1600 is bijvoorbeeld een topmodel dat vooral geschikt is voor mensen die al een (licht)bruine teint hebben, omdat de lampen van deze bank behoorlijk intens kunnen zijn. Onze ervaren zonneconsulentes kunnen u altijd deskundig advies geven als u twijfelt onder welke zonnebank u het best kunt gaan.

Wilt u gebruik maken van onze zonnebanken? Dan kunt u betalen met de U-pas. De prijzen van de zonnebanken worden per 20 minuten aangegeven.